spierbalsem
search
  • Spierbalsem - 200 gr - M.Comhair
  • spierbalsem

Spierbalsem - 200 gr - M.Comhair

€ 9,92

Spierbalsem - 200 gr - M.Comhair

Op stramme spieren en gevoelige gewrichten,bij sport of zware inspanning.

Deze spierbalsem is dezelfde die vroeger onder de naam sanoform verkocht werd in de aldi. Behalve dat deze potten groter zijn nu 200 ml.
De wielrenners en lopers gebruiken deze spierbalsem om de benen en spieren te masseren en op te warmen voor het sporten.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
3 € 1,00 € 3,00
5 € 1,50 € 7,50
Aantal

De positieve kracht van M.Comhair Spierbalsem is al eeuwenlang bekend en beschreven in het verre Azië. In Thailand vond spierbalsem zijn oorsprong bij de oude oosterse monniken. Zij ontdekten door samenstelling van de meest zorgvuldig geselecteerde etherische oliën en plantaardige ingrediënten dat dit product spieren warm en soepel maakt en daardoor een weldaad is voor stramme, gevoelige en stijve spieren.

Met etherische oliën
De combinatie van etherische oliën heeft een positieve invloed op je spieren. Door de stimulerende invloed van M.Comhair Spierbalsem wordt de doorbloeding in je spieren bevorderd, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Hierdoor is M.Comhair Spierbalsem ook aan te bevelen bij sporten zoals wielrennen, voetballen, hockey, tennis, golf, skiën en fitness en warming-ups.

Hoe gebruik je M.Comhair Spierbalsem?
Smeer de gewenste plaats enkele keren per dag dun in, daarna goed inmasseren.

Om vrijer te kunnen ademen is het aan te bevelen om je borst of rug in te smeren met de spierbalsem. Gebruik de eerste keer niet teveel.

De balsem voor je spieren bevat sterk geurende etherische oliën. M.Comhair Spierbalsem ontspant en verfrist. Door je voorhoofd, slapen (niet bij je ogen) en je nek dun in te wrijven voel je je weer fitter. Goed te gebruiken na je werk, bij vermoeidheid, vergaderen of autorijden.

M.Comhair Spierbalsem dun opbrengen en goed masseren heeft een verwarmende invloed op je spieren.

100 Items