paardenbalsem extra sterk verwarmd
search
  • paardenbalsem extra sterk verwarmd
  • paardenbalsem extra sterk verwarmd

paardenbalsem extra sterk verwarmd

€ 19,00
Inclusief belasting

In tegenstelling tot de groene paardenbalsem gaat deze rode paardenbalsem (gel) verwarmen.
Originele  opwarmende paardenbalsem tegen pijn door reumatische gewrichtsaandoeningen, spierpijn,  kou enz. 
Ook bij revalidatie.
In Nederland en België is paardenbalsem onbekend voor sommige mensen ,maar in Duitsland en Oost-Europa is paardenbalsem een zeer geliefd middel tegen pijn.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
2 € 5,00 € 10,00
Aantal

  Security policy

Betaal veilig via Molie

  Delivery policy

Pakket geleverd met Postnl of Bpost

  Return policy

zie onze voorwaarden.

In tegenstelling tot de groene paardenbalsem gaat deze rode paardenbalsem (gel)

verwarmen.

Heb je liever een verkoelende paardenbalsem (ideaal voor benen en spieren) kijk dan hier.

Originele  opwarmende paardenbalsem tegen pijn door reumatische gewrichtsaandoeningen, spierpijn,  kou enz. Ook bij revalidatie. In Nederland en België is paardenbalsem onbekend voor sommige mensen ,maar in Duitsland en Oost-Europa is paardenbalsem een zeer geliefd middel tegen pijn.

Bevat heilzame extracten waaronder rode wijn bladeren,paardenkastanje,balsem,kamille,valeriaan,duizendblad,maretaken venkel. Bevat geen chilipepers, die vaak allergische reacties veroorzaakt.

M.Comhair paardenbalsem is volkomen veilig en er wordt gemaakt van speciale  grondstoffen. Het geeft een uitstekend pijnstillend effect  en ontspant de plek. 


Kastanje stimuleert de bloedsomloop en versterkt de wanden van de bloedvaten. Het voorkomt ook spasmen en ontsteking. Aftreksels uit de zaden en bloemen van kastanje elimineren zwelling veroorzaakt door kneuzingen, verstuikingen, of ontsteking. Kamille extern gebruikt voorkomt ontsteking van de huid.  

  • De opwarming met paardenbalsem extra sterk ondersteunt de algemene regeneratie van het bewegingsapparaat en met paardenkastanje is het ook bewezen effectief te zijn voor spataderen – de kruiden zorgen voor een uitstekende ontspannende ervaring

  • Een unieke combinatie van kruiden helpt bij gewrichts-, wervelkolom- of lumbago-problemen. Het geeft ook verlichting bij overbelaste spieren. Tegelijkertijd werkt het als een preventieve maatregel, want als het wordt aangebracht vóór een sportactiviteit, worden de spieren opgewarmd en voorbereid op inspanning

  • M.Comhair verwarmende Paardenbalsem bij regelmatig gebruik verhoogt de werkzaamheid, dus perfect voor dagelijks gebruik bij sport- of rugklachten en massagetherapie en spa-momenten

  • kwaliteit zorgt ervoor dat u het beste resultaat krijgt.

Is dus ideaal bij:

* rugpijn (ook bij een blokkage)

* pijnlijke Schouders

* Pijnlijke Nek

* opwarming VAN DE spieren.

* koude voeten

* reuma

* Artrose

790 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.