Paardenbalsem - extra sterk - Verwarmd
search
  • Paardenbalsem - extra sterk - Verwarmd

Paardenbalsem - extra sterk - Verwarmd

€ 14,88
  1. Deze paardenbalsem verwarmd en is rood van kleur.
  2. In tegenstelling tot de groene paardenbalsem zal deze paardenbalsem na het smeren van alleen warm worden.
  3. Het is een extra sterke verwarmende paardenbalsem.
    De groene paardenbalsem met extra menthol is ideaal voor knieën en benen.
Aantal

Deze gel bevat extracten uit rode wijn bladeren,paardenkastanje,kamille,hop,valeriaan,duizendblad,maretak en venkel.

Zeer goed bij pijn in rug en schouders.

Originele opwarmende en ontstekingsremmende paardenbalsem tegen pijn door reumatische gewrichtsaandoeningen, spierpijn, kou enz. Ook bij revalidatie.In Nederland en België is paardenbalsem onbekend voor sommige mensen ,maar in Duitsland en Oost-Europa is paardenbalsem een zeer geliefd middel tegen pijn.

Bevat heilzame extracten waaronder wijnstokken, kastanje, citroenmelisse, kamille, maretak, hop, valeriaan, duizendblad en venkel. Bevat geen chilipepers, die vaak allergische reacties veroorzaakt.

M.Comhair paardenbalsem is volkomen veilig en er wordt gemaakt van speciale grondstoffen. Het werkt door het verwijden van de bloedvaten die een uitstekend pijnstillend effect geeft en ontspant de plek. Dringt in de diepe lagen van de huid, waardoor een betere doorbloeding ontstaat..

Kastanje stimuleert de bloedsomloop en versterkt de wanden van de bloedvaten. Het voorkomt ook spasmen en ontsteking. Aftreksels uit de zaden en bloemen van kastanje elimineren zwelling veroorzaakt door kneuzingen, verstuikingen, of ontsteking. Kamille extern gebruikt voorkomt ontsteking van de huid. Druivenpit extracten bevatten flavonoïden. Dergelijke formuleringen hebben een beschermend effect op de wanden van bloedvaten en lymfevaten, waardoor hun permeabiliteit verbetert. Op deze manier draagt het bij om de stroom van bloed en lymfe microcirculatie te verbeteren. Daarom zijn ze bruikbaar bij het voorkomen van zwelling van de benen en spataderen ter preventie van de ziekte. Citroenmelisse extern gebruikt tegen gewrichtspijn. Duizendblad kan extern worden aangebracht op de schaafwonden, brandwonden, acne en eczeem. Het heeft pijnstillende eigenschappen en vermindert zwelling bij ziekten van de gewrichten. Hop is nuttig bij de behandeling van jicht en ontsteking van zenuwwortels. Valeriaan is een effectief middel om te ontspannen, ontspant gespannen spieren. Het is goed voor de schouder en nek spanning, verlicht spier spasmen. Italiaanse venkel, bekend als venkel werkt krampstillend. Vermindert reumatische pijnen

Is dus ideaal bij

* rugpijn (ook bij een blokkage)* pijnlijke Schouders* Pijnlijke Nek* opwarming VAN DE spieren.* koude voeten* reuma* Artrose

200 Items